Meidän tarjoukset

Vuoden ympäri juhlimme monia erilaisia juhlapäiviä Nettilimulla. Kiitoksena teille – meidän rakkaat asiakkaat – julkistamme useimmiten isojen juhlien yhteydessä kamppanjoita, joiden kautta haluamme helpottaa teidän juhlimista! Alla sekä nykyiset, aktiiviset kampanjat ja tarjoukset, että menneet, jotta saatte kuvan siitä, mitä voitte odottaa.

Kaikki Nykyiset kampanjat

Sesonkitarjoukset - Helposti halvalla!

Hyvä juoma on kesällä yhtä tärkeä kuin hieno sää! Hienosta päivästä ei voi nauttia ilman virvokkeita! Osta meiltä parhaat kesäjuomat helposti, halvalla!

nllmst 2

#drinkkivinkkki

Tee vaikutus ystääviisi omalla nettilimu-cocktailillasi! Löydä kaikki Nettilimu coktailit ja mocktailit meidän #Drinkkivinkki sivulta!

Varaston tyhjennys!

Teemme tilaa uusille tuotteille. Osta poistuvia tuotteita erikoishintaan!

Nettilimun Uutuudet

Kaikilla uutuuksilla on 15% alennus. Maista ja löydä uusi suosikkisi!

Tilaaminen kannattaa!

Kaikilla tilauksilla saat koodin jonkun käyttäessä saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Muita alennuskoodeja julkastetaan myös esim. kampanjoiden yhteydessä.

Suurimmat Menneet mahdollisuudet

Kevään juhlat - kampanja

Varsinkin keväällä juhlitaan paljon ja monesta eri syistä. Tämän kunniaksi meillä oli laaja kampanja, joka sopi kaikkeen. Kaikilla juhlajuomilla oli 30% alennus ja Espoon alueella oli myös mahdollista saada kotiinkuljetus ilmaiseksi!

Jouluboksi - kampanja

Joulua juhlittiin joulubokseillla, tämä kampanja onnistui erittäin hienosti! Kaikki jouluboksit sisälsivät vähintään yhden joulumaun meidän valikoimasta ja nämä boksit tekivät monen joulusta mukavamman, rauhallisemman ja maukkaamman. Kokeile itse ensi jouluna!